Aluplan

Profile din aluminiu

Sisteme de profile din aluminiu

Fatade ventilate

Fatade ventilate

Compartimente interioare

Pentru a realiza ideile cele mai îndrăznețe de design

Accesorii

Accesorii pentru uși și ferestre din aluminiu

Știri

octombrie 16.10.2012

Vă invităm să dealeri de cooperare!

 

Fabrica de profile de aluminiu "REALIT" cauta dealeri in toate regiunile din Rusia și țările CSI și din străinătate. Experiența cu sistemul arhitectural profil de aluminiu este necesar!

Compania noastră își desfășoară activitatea pe piața de profile de aluminiu extrudat de 10 de ani și este unul dintre cei cinci lideri ai industriei. Interacțiunea cu dealerii efectuate în conformitate cu politica de concesiune, pe baza căreia, firma-dealer trebuie să aibă experiență în domeniul structurilor translucide cel puțin 1 an și care au deținut sau închiriat spațiu de stocare, permițându-vă să stocați și reambalare profile de aluminiu.

La rândul său, planta "REALIT" oferă cele mai favorabile condiții de muncă și are dealerii sai suport organizațional și tehnic: specialiștii de călătorie, cataloage, mostre, prospecte, suvenire și așa mai departe. în termeni de seminarii comune, expoziții și alte evenimente. Acesta oferă, de asemenea, software-ul liber pentru a face desene sau modele.

După încheierea contractului de informațiile dealer dealer nou este situat pe site-ul nostru și afișe în știri. La etapa inițială a fiecărui nou dealer prevăzute condiții favorabile pentru eliberarea companiei de a pieței.

Extinderea limitelor de dealer-ul va clientilor nostri finali să cumpere profilul fabrica de aluminiu "REALIT", în orice cantitate, fără cantitate minimă de limitare.

La dealer, va rugam sa sunati la: 
+7 (48439) 9-61-91, 9-72-63 
+7 (495) 988-95-07

< Înapoi

 

Contacte:

str.Alexandr Puskin, 53-B Тел: (373-22): 222825
Тел/факс: (373-22): 222908
e-mail: info@aluplan.md